Hírek


Beavatkozások a múlt héten

2022-02-02 08:59:57

Teljes terjedelmében égett egy hetven négyzetméteres melléképület vasárnap este Magyarszerdahely külterületén, kigyulladt kedden egy hatvan négyzetméteres lakóépület terasza Zalaszentgróton, Kemendolláron napok óta nem adott magáról életjelet egy idős ember. Múlt heti összegző.

Teljes terjedelmében égett egy hetven négyzetméteres melléképület vasárnap este Magyarszerdahely külterületén. Mire a nagykanizsai és zalaegerszegi hivatásos, valamint a gelsei önkéntes tűzoltók a helyszínre értek, a lángok egy autóra is átterjedtek. A rajok két vízsugárral eloltották a lángokat, az égő épületből egy gázpalackot is kihoztak. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz a főépületre nem terjedt át. (fotó: Nagykanizsa HTP)

Kemendolláron napok óta nem adott magáról életjelet egy idős ember. A kemendollári önállóan beavatkozó önkéntes tűzoltók kedden bejutottak az ingatlanba, ahol egy magatehetetlen embert találtak, akit átadtak a mentőszolgálat munkatársainak.

Kigyulladt kedden egy hatvan négyzetméteres lakóépület terasza Zalaszentgróton, a Pipacs utcában, a lángok a tetőszerkezetre is átterjedtek. A keszthelyi és a zalaegerszegi hivatásos, valamint a helyi önkormányzati tűzoltók megfékezték a lángokat, ugyanakkor az épület lakhatatlanná vált. A tűzesettel összefüggésben senki sem sérült meg.

Vissza